Добре дошли
Вход / Регистрация

Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn / Хищни птици и фантастичната...

Благодаря Ви за гласа!

URL

Вие не харесахте това видео!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Описание

„Хищни птици“ е засукана история, развиваща се след събитията в „Отряд самоубийци“, разказана от самата Харли Куин (Марго Роби), както само тя може да го направи.

Готъм Сити е в пълен хаос. Жокера и принцесата на мафията вече не са двойка и прелестната, но безмилостна, вече еманципирана Харли Куин има нужда от нова мисия.

Градът е обърнат наопаки, когато криминално нарцистичният злодей Роман Сайонис (Юън Макгрегър), с прозвище Черната маска, и неговата дясна ръка Виктор Зас (Крис Месина) са по петите на малолетна джепчийка на име Касандра (Ела Джей Баско). Тя неумишлено е в притежание на тяхна ценна вещ и те са готови на всичко, за да си я върнат.

Единствената надежда за оцеляване на Кас е група фатални жени - Черното Канарче (Джърни Смолет-Бел), Ловеца (Мери Елизабет Уинстед), Рене Монтоя (Роузи Перес), начело с уникалната Харли.

Публикувайте коментар

Коментари

  • qnkov Banned Добавено преди Като натиснете на някой филм ще ви изскочат 4-5 реклами, нови прозорци. Просто ги затворете, докато филмът не започне да зарежда.
  • Иван Добавено преди Може ли да ми помогнете като искам да гледам някои филм винаги ми излиза да го сваля като натисна ок или изход ме праща във други страници
  • Даниел Добавено преди Обичам този сайт много яки филми има
Файловете не се намират на сайта, нито имаме контрол над рекламите!
При нарушаване на авторски права се свържете с нас и съответният линк ще бъде премахнат.