Добре дошли
Вход / Регистрация

The Lego Movie 2: The Second Part / LEGO: Филмът 2 (2019)

Гледате

Благодаря Ви за гласа!

URL

Вие не харесахте това видео!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавено преди от qnkov Пълнометражни анимации
6,478 Прегледа

Описание

„LEGO: Филмът 2“ събира героите от Бриксбърг за едно ново, заредено с екшън приключение за спасяването на техния любим град. Изминаха пет години, откакто всичко беше страхотно, и сега населението е изправено пред огромна нова заплаха: космическите нашественици LEGO DUPLO, които унищожават всичко с невероятна скорост.  

Битката срещу нашествениците ще отведе Емет, Батман, Луси и техните приятели в далечни непознати светове, включително в галактики, изпълнени с фантастични планети, странни герои и заразителни нови песни. Тя ще подложи на изпитание тяхната смелост, креативност и майсторски строителни умения, и ще разкрие колко специални са те в действителност.

Публикувайте коментар

Коментари

  • Али Добавено преди Дано да създадат още един филм такъв защото този ми хареса но най-много ми хареса първият и затова много се моля да създадат още един филм такъв
  • Grüne Augen Banned Добавено преди Но били могъл да публикуваш повече филми на Hayao Miyazaki ?
  • qnkov Banned Добавено преди Избягвам тези със субтитри, освен ако не са нови и популярни.
  • Grüne Augen Banned Добавено преди Можеш ли да публикуваш повече филми на Hayao Miyazaki защото той има много Филми и били могъл да публикуваш стари или нови дори и да са със субтитри аз ти бях писал съобщение наскоро за това предложение.
  • qnkov Banned Добавено преди Не е толкова трудно, колкото изглежда в очите на незапознатите. А сайта е просто подобрена система от мен. Базата може да си я свалиш от интернета. Най-много време отнема качването на филмите. Това е. :)
  • Grüne Augen Banned Добавено преди И също как го правиш всичко това да публикуваш толкова много Филми? Изумен съм.
  • Grüne Augen Banned Добавено преди Как го създаде сайта? И сайта ти е чудесен много ми харесва, желая ти още много успехи над него също предполагам, че създаването на сайта е било много трудно и явно си учил за да имаш такава познания за да го създадеш.
  • qnkov Banned Добавено преди То свършиха анимациите с БГ аудио. Навярно ги качих всички.
  • Данчо филма Добавено преди Качвай по често филми човек и особено санимацииони
  • qnkov Banned Добавено преди Не знам какво да ти кажа. От теленор 4Г няма проблем гледането на видеата, също така от домашния ми лаптоп и интернет. Проблема е при теб. Имаш слаба връзка със сървъра, на който се намират файловете.
Файловете не се намират на сайта, нито имаме контрол над рекламите!
При нарушаване на авторски права се свържете с нас и съответният линк ще бъде премахнат.