Добре дошли
Вход / Регистрация

Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief / Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителя

Гледате

Благодаря Ви за гласа!

URL

Вие не харесахте това видео!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


19,608 Прегледа

Описание

Пърси Джаксън не познава баща си. След като на една ученическа екскурзия му се случват странни неща с изненада научава че е син на морският бог Посейдон. Разбира, че има още много като него, деца на богове, които има вероятност да станат герои, изпълнявайки мисии за родителите сили други богове. За целта те се обучава в специален лагер, но след като някой открадва мълнията на Зевс и тримата братя са изправени пред неизбежен конфликт и опасност да унищожат света, Пърси и новите му приятели Гроувър (сатир) и Анабет (дъщеря на Атина) тръгват на обиколка из САЩ за да намерят мълнията и изчистят името на Пърси, набеден от Зевс за крадец. Като междувременно се справят с всевъзможни митични същества, които имат за цел да им попречат. 

Публикувайте коментар

Коментари

 • VikiSmit7 Добавено преди Аз изключително много харесвам този филм
 • Д.К.Д Добавено преди много хубав филм
 • Vicky Smith Добавено преди Страхотен филм:movie_camera::clapper::eyes::clapper::clapper:
 • ivailo Добавено преди biva kato za fantastika i prickluchenie
 • TrekkieCadet92 Добавено преди Книгите са по-интересни и с тях се удължава усещането, че пътуваш в един древногръцки митологичен свят в наши дни, появяват се много други герои, приключенията им не са толкова опростени, а във филма има твърде много промени, които го правят повърхностен. Наистина си заслужава да ги прочетете. И най-важното е, че те не свършват. Авторът в момента пише още една книга, в която се продължават приключенията на бившия бог Аполон, известен още с името Лестър Пападопулос. Пътят на Лестър се преплита с вече познати и не дотам познати пулобогове и други създания, а хуморът на Р. Риърдън и след десет книги не омръзва.

  Знам за още една поредица от книги предназначена за читатели над 18 години, свързана с гръцката и други митологии, но тя е за по-отворени към различното хора, т.е. за тези, които не са хомофоби.
  Темата е деликатна за мнозина и затова е пренебрегната напълно във филма за Пърси Джаксън, за разлика от по-нататъшните книги от поредицата за полубоговете.

  Отклоних се малко. Прочетете книгите! Няма да съжалите, поне според моето скромно мнение на любител на фантасмагории от този род.
 • Хилда Добавено преди Страхотно е
Файловете не се намират на сайта, нито имаме контрол над рекламите!
При нарушаване на авторски права се свържете с нас и съответният линк ще бъде премахнат.