Добре дошли
Вход / Регистрация

Joker / Жокера (2019)

Гледате

Благодаря Ви за гласа!

URL

Вие не харесахте това видео!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Описание

Предполагаемо начало на нов франчайз на DC Comics и Warner Bros. След трите образа на главния герой - на Джак Никълсън, Хийт Леджър и Джаред Лето, новата версия търси по-млад актьор за "принца на престъпността" и го намира в лицето на Хоакин Финикс. Името на Жокера е Артър Флек.

1981 година. Провалил се комедиант, отхвърлен от обществото, поема по пътя на престъпността и хаоса в Готъм сити. Единственото, което винаги е искал самотният Артър Флек, е човешки допир, емоционална връзка. Бродейки из мрачните и връждебни улици на Готъм, Артър носи две маски. Едната той сам е гримирал на лицето си. Другата не може да се измие и е неговия отчаян опит да се почувства като част от света, който го заобикаля, а не като човекът, който е постоянно отхвърлян от него. Артър сам се грижи за болната си майка, която е най-добрият му приятел. Тя с ирония го нарича „весел“, защото усмивката е винаги на лицето му, но тази гримаса прикрива дълбоката му тъга... Когато животът се превръща в постоянен тормоз в работата, на улицата и у дома, от близки, колеги и напълно непознати, Артър се отчуждава още повече от обществото и драстично решава с коя от двете маски иска да живее.

Публикувайте коментар

Коментари

  • Grüne Augen Banned Добавено преди За първи път гледам филма и си казах, ако стане така,че и той наистина да полудее като другия актьор коио беше жокера полудя и се самоубий защото се превърна наистина в жокера.
    Филма много ми хареса,но майка ми не хареса как се смее.


    :)
  • qnkov Banned Добавено преди От плайера долу CC си пускате субтитрите.
  • Galin444@abv.bg Добавено преди Искаме на Бг и ли поне с суптитри
  • qnkov Banned Добавено преди Натиснете на на CC от дясно и пуснете субтитрите.
  • Вержитоо Добавено преди Филма няма превод!
Файловете не се намират на сайта, нито имаме контрол над рекламите!
При нарушаване на авторски права се свържете с нас и съответният линк ще бъде премахнат.