Добре дошли
Вход / Регистрация

Wonder Park / Парка на чудесата (2019)

Благодаря Ви за гласа!

URL

Вие не харесахте това видео!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавено преди от qnkov Пълнометражни анимации
636 Прегледа

Описание

''Парка на чудесата'' разказва историята на един невероятен увеселителен парк, където въображението на едно изключително креативно момиче на име Джун оживява.

В един необикновен ден, тичайки през гората в търсене на пътя към дома, Джун открива старо увеселително влакче и се качва в него. След главозамайващо пътуване със странното съоръжение тя попада в Парка на чудесата – увеселителният парк, създаден някога в нейното въображение и забравен от известно време. Всички атракциони в парка, както и обитателите му, на които Джун някога е вдъхнала живот, без нея са обречени на пълен хаос и безредие.

Сега с помощта на невероятните обитатели на парка, Джун ще трябва да върне чудото в Парка на чудесата преди да се изгуби завинаги.

Публикувайте коментар

Коментари

  • qnkov Banned Добавено преди Всичко работи. Пробвай да смениш браузера. Примерно с Chrome, Firefox... Изключи си антивирусните, ако това не помогне.
  • Marin Banned Добавено преди Be hora zashto ne otvarq videata
  • qnkov Banned Добавено преди Не виждам проблем с видеото, но до 1-2 дена ще го обновя с друг файл.
  • User2002 Добавено преди Ох .. тук няма синхрон на дублажа и самото аудио на видеото ...Би ли могъл да качиш филма в което и двете неща да са в едно ,защото така е мн гадно да се слуша
Файловете не се намират на сайта, нито имаме контрол над рекламите!
При нарушаване на авторски права се свържете с нас и съответният линк ще бъде премахнат.
WebFen - Каталог на сайтовете в България