Добре дошли
Вход / Регистрация

Das Doppelte Lottchen / Двойната Лотхен (2007)

Гледате

Благодаря Ви за гласа!

URL

Вие не харесахте това видео!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавено преди от qnkov Пълнометражни анимации
1,226 Прегледа

Описание

Две 9-годишни момиченца – нахаканата Лиза от Виена и срамежливата Лоти от Мюнхен, попадат в един и същи детски летен лагер. 


Лиза е с къдрава коса, а Лоти носи плитки. С изклучение на това, двете изглеждат абсолютно еднакви. Никога преди не са се виждали, носкоро разбират, че са близначки. Родителите им са се развели, когато двете са били много малки, и единият е влез Лоти, а другият – Лиза. Момичетата решават, че е нечестно, че никога не са разбрали за това и че и двете имат и майка, и баща. Затова решават, че в края на ваканцията, ще разменят местата си, за да се запозанаят с другия си родител. Лоти накъдря косата си, а Лиза започва да си спилта плитки. Така приключението започва. Анимацията е базирана на новелата със същото име на Ерих Кестнер.

Етикети: двойната, лотхен

Публикувайте коментар

Коментари

  • Georgi G. Georgiev Banned Добавено преди Много беше трогателно беше изпълнено с емоции прекрасен филм завърши със щастлив край аз даже се натъжих:cry: Семейството е най-важно един самолет не може да лети с едно крило, защото едно семейство не е заедно всичко се разпада и деца се осакатяват психически и душевно семейството е като здрава верига,ако когато има деца веригата става не възможна да се скъса дори едно семейство да е рарзделено,а нали знаете прелюбодеянието е много голям грях,не простим грях,а този филм е за пример невероятен е много ме трогна аз ,ако имам жена и деца и жена ми ме напусне децата ми ще стоят при мен или ще се опитам да събера семейството :relaxed::cry::cry::cry:
Файловете не се намират на сайта, нито имаме контрол над рекламите!
При нарушаване на авторски права се свържете с нас и съответният линк ще бъде премахнат.