Добре дошли
Вход / Регистрация

Ralph Breaks the Internet / Ралф разбива интернета (2018)

Гледате

Благодаря Ви за гласа!

URL

Вие не харесахте това видео!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавено преди от qnkov Пълнометражни анимации
7,934 Прегледа

Описание

Ралф разбива интернета загърбва морално остарялата видео игра на Литуик и се потапя в необятния свят на интернет – който може и да не оцелее след разбиващата намеса на Ралф. Лошото момче на видео играта Ралф (озвучаван от Джон К. Райли) и проклетията Ванилъпи (озвучена от Сара Силвърман) ще рискуват всичко и ще се впуснат в приключение в световната мрежа, за да открият резервната част, която ще спаси играта на Ванилъпи „Сладка треска“. Попаднали извън зоната си на комфорт, Ралф и Ванилъпи трябва да разчитат на „гражданите на интернет“, за да намерят правилния път. Сред тях е и онлайн предприемача Даааа (озвучаван от Тарай Хенсън), който оглавява алгоритмите, сърцето и душата на BuzzzTube.

Публикувайте коментар

Коментари

  • girl Добавено преди Аз мисля че трябва малко корекции на сайта. Защото постоянно забива и се показват много често рекламни сайтове. Знам обаче че е трудно да се направи сайт. Но спокойно. Сигурна съм че ще го оправиш.
  • anastasiq Добавено преди аз много харесвам сайта :) страхотен е
  • qnkov Banned Добавено преди Ако имате други проблеми, освне очевадните с неработещите видеа, които скоро ще се погрижа да оправя. Моля, споделете.
  • Idiots Team.... Добавено преди Сайта е пълен провал !
  • Avel Добавено преди Излизат само рекламни прозорци. Нищо не тръгва.
Файловете не се намират на сайта, нито имаме контрол над рекламите!
При нарушаване на авторски права се свържете с нас и съответният линк ще бъде премахнат.