Добре дошли
Вход / Регистрация

La vie d'Adele / Синият е най-топлият цвят / Blue Is the Warmest Color (2013)

Благодаря Ви за гласа!

URL

Вие не харесахте това видео!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


722 Прегледа

Описание

По графичния роман „Le bleu est une couleur chaude“ (2010 г.) на френската писателка и илюстратор Жюли Маро. Разказ за страстната любовна връзка между две млади момичета.

Адел (Адел Екзаркопулос) е гимназистка и млада жена, чиито копнежи, екстази и любовни терзания са показани в продължение на няколко години, започвайки още от късния й пубертет. Тя се среща с мъже, но не изпитва сексуално удовлетворение от тях; отхвърлена е от момиче, което я привлича. Ема (Леа Сейду) е завършваща студентка-художник, по-зрялата партньорка на Адел, която възбужда желанията й и разпалва любовта й. Синият е най-топлият цвят е същински емоционален епос, вибриращ от чувствен екстаз. Заедно, двете могат да се изразяват открито, да опитват социалната приемливост на връзката си, както и целия емоционален спектър на нейното узряване. Адел дори осъществява мечата си да стане детска учителка... Връзката им приключва след бурен скандал, след като Ема разбира, че Адел й е изневерявала с неин колега. На финала - емоционална среща между двете и посещение на Адел на една от изложбите на Ема, която вече има нова приятелка.

„Опустошително съчетание между еротика и печал… Пламенно емоционален и чувствено секси филм, който напомня колко плахо сексуални са повечето филми… Ярките секс сцени са заснети с вкус и въздействат без да скандализират.“ – Питър Брадшоу, “The Guardian”

Публикувайте коментар

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.
Файловете не се намират на сайта, нито имаме контрол над рекламите!
При нарушаване на авторски права се свържете с нас и съответният линк ще бъде премахнат.