Добре дошли
Вход / Регистрация

Pirates of the Caribbean Dead Men Tell No Tales / Карибски пирати: Отмъщението на Салазар (2017)

Гледате

Благодаря Ви за гласа!

URL

Вие не харесахте това видео!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


1,400 Прегледа

Описание

Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си роля на безрасъдния и авантюристичен антигерой Джак Спароу. Карибски пирати: Отмъщението на Салзар заварва капитан Спароу в крайно неблагоприятно положение, когато смъртоносните духове на загинали моряци, начело със страховития капитан Салазар (Хавиер Бардем), успяват да се измъкнат от Бермудския триъгълник и се заричат да избият всички пирати в морето – и най-вече Джак. Той, обаче, е мишена заради личната си история с капитан Салазар. Единственият шанс за оцеляване на Спароу е в легендарния Тризъбец на Посейдон, но - за да го намери - той трябва да сключи несигурен съюз с Карина Смит (Кая Скоделарио) – блестящ и красив астроном, и Хенри (Брентън Туейтс) – вироглав млад моряк от Кралските военноморски сили. На руля на Умиращата чайка, неговия обидно малък и занемарен кораб, капитан Джак Спароу се опитва не само да обърне злощастната си съдба, но и да отърве собствената кожа от най-страшния и злонамерен враг, на когото се е натъквал до момента.

 

Публикувайте коментар

Коментари

  • Здрасти Добавено преди Бихте ли качил
    Червената обувчица
  • GostooOo22 Banned Добавено преди Еййй много ви благодаряяя !!!!!! този плейър е много як много благодаря !
  • GostooOo22 Banned Добавено преди Е поне можели да се сложи нов плейър намерете начин !!!..
  • qnkov Banned Добавено преди Здравейте. Старият плейър беше на голям сайт, който го спряха за авторски права. Работи се с каквото има навън. Не е като да мога да избирам.
  • GostooOo22 Banned Добавено преди Оправете плеилъра много е ужасен не става прекъсват видеата моля оправете го искам да гем филма ама бъгва сжожете стария тои е страхотет онзи с кучето които е по средата :Д Плс моляя вииииии
  • asen Добавено преди opravete si plera be hora tozi e nahakan
Файловете не се намират на сайта, нито имаме контрол над рекламите!
При нарушаване на авторски права се свържете с нас и съответният линк ще бъде премахнат.
WebFen - Каталог на сайтовете в България