Добре дошли
Вход / Регистрация

Тийзър трейлър и character постери на „Бързи и яростни 9”

 Много накратко, в края на май ни очаква „Бързи и яростни 9”, който, по всичко изглежда, в оригинал се нарича „F9: The Fast Saga“ – заглавие, което би трябвало да сумира всичко, което е необходимо да знаем за предстоящия филм и поредицата като цяло. Прословутото „семейство“, за което Доминик Торето на Вин Дизел не спира да опява, за пореден път ще бъде подложено на изпитание, за което се шегуваме, че или ще ни отведе в космоса, или ще ни предложи брат близнак. Все пак става дума за „сага“…


 Но както и да е, съвсем скоро ще разберем какви зачеркващи всякакви физични закони и здрав разум приключения очакват Торето и компания (знаем, че Джон Сина ще го раздава лошия), защото първият трейлър на „Бързи и яростни 9” се чака този петък вечер. По този повод от студиото са спретнали традиционно подгряване, което включва няколко постера с главните герои и тийзър трейлър, който обаче не е от секундите, а е цяла минутка – вероятно самият трейлър, по подобие на тези на „Хобс и Шоу“, ще гони 3-4 мин.

Тате, тате, аз съм фермер!“. Преследване с трактори ще е яко. Няма да коментираме нищо повече – ще изчакаме дебютирането на първия трейлър и тогава. Сигурни сме, че ще имаме поводи да се позабавляваме.

Вижте и споменатите плакати, които загатват за надвиснала буря.

fast-and-furious-9-vin-diesel-posterfast-and-furious-9-michelle-rodriguez-posterfast-and-furious-9-john-cena-posterfast-and-furious-9-ludacris-posterfast-and-furious-9-jordana-brewster-posterfast-and-furious-9-nathalie-emanuelle-posterfast-and-furious-9-tyrese-poster

FF9_DIGTAL_1SHEET_TEASER_BGR

Режисьор на „Бързи и яростни 9” („F9: The Fast Saga“) е Джъстин Лин, който е отговорен за няколко от предишните филми от поредицата, включително и приличния „Бързи и яростни: Удар в Рио“. Сценарист е Даниел Касей, по история от Джъстин Лин. В ролите са Вин Дизел, Джон Сина, Тайрийз Гибсън, Мишел Родригес, Натали Еманюел, Джордана Брустър, Крис „Лудакрис“ Джаксън, Чарлийз  Терън, Хелън Мирен и др.

Премиерата е на 22 май 2020.

 

Източник: http://operationkino.net

Публикувайте коментар

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.

Подобни новини

Файловете не се намират на сайта, нито имаме контрол над рекламите!
При нарушаване на авторски права се свържете с нас и съответният линк ще бъде премахнат.