Добре дошли
Вход / Регистрация

Първи трейлър на „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Този човек е абсолютен задник!

Бонке, о, йе! Както вероятно знаете, сапунката „Бързи и яростни“ се разширява с първия си spin-off (в момента се работи по сценарий на втори, изцяло женски) „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ („Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw“). В него, както подсказва заглавието, главни действащи лица ще са героите на Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм Люк Хобс и Декард Шоу – два от най-колоритните образа от вселената (за малко да я наречем комиксова и честно казано, нямаше да сбъркаме, защото Вин Дизел и компания правят неща, непосилни за доста голям брой супергерои) и както вероятно биха се съгласили доста хора, едно от малкото неща, които се издържат в последните няколко части на франчайза.


 „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ си има и сюжет, но той, както можете да се досетите, е напълно вторичен и всичко, което ви трябва да знаете, е, че Хобс и Шоу са „задници“ и се мразят, но трябва да работят заедно, за да спрат единствения по-голям „задник“ от тях – Брикстън, в чиято роля се излага Идрис Елба. Всичко останало го има в първия, доста дългичък трейлър. Вижте.

 „Бързи и яростни: мозъчна смърт“. Мигновена! И ви казахме, че става дума за супер герои, вие не, та не. Вече от доста време се шегуваме, че поредицата ще отиде в космоса и смятаме, че наистина е време, защото нещата не биха могли да изглеждат по-нелепо – и като история, и като каскади. Да си мине направо във фантастичния жанр, та да сме си спокойни. Знаем, че „Бързи и яростни“ има своите фенове, все пак успехът на филмите е показателен, и оценяваме франчайза за това което е, както и за впечатляващата му техническа реализация, но наистина вече е нелепо. А сме сигурни, че и хардкор феновете няма да са доволни от това, което виждат – не е останало много от първоначалната идея на поредицата.

Силният антагонизъм, изразен във вербални нападки и физически сблъсъци между лоялния агент на Американската служба за дипломатическа сигурност Люк Хобс (Джонсън) и изпадналия в нелегалност, бивш агент на британските елитни войски Декард Шоу (Стейтъм), не стихва още от момента, в който двамата се изправиха един срещу друг в Бързи и яростни 7. Сега обаче те са принудени да работят в заедно, за да заловят и неутрализират единствения човек, по-лош от тях самите – кибернетично усъвършенствания анархист и терорист Брикстън (Елба). Надхитрявайки Хейти Шоу (Ванеса Кърби) – блестящ агент на МИ-6 и сестра на Декард Шоу, Брикстън заплашва да предизвика световен хаос, като разпространи опасна биологична зараза, която може да промени човечеството завинаги.

 

Източник: http://operationkino.net

Публикувайте коментар

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.

Подобни новини

Файловете не се намират на сайта, нито имаме контрол над рекламите!
При нарушаване на авторски права се свържете с нас и съответният линк ще бъде премахнат.