Добре дошли
Вход / Регистрация

Популярни Новини


 • 12 шокиращи момента от анимационните филми, които само възрастните ще разберат

  Аниматорите и сценаристите на анимационни филми са забавни хора, които често включват шеги и изображения, които само възрастните могат наистина да оценят и разберат.

  Днес ви представяме няколко такива момента, които или ще ви разсмеят, или ще съсипят детството ви.

  1. „Пепеляшка 2“

  Започваме с една сцена, която със сигурност ще съсипе детството на феновете на Пепеляшка! В тази сцена мишките събират мъниста от пода и децата сигурно са си помислили колко умен е Джак, който закача мънистата на опашката на своя другар...

  Прочети повече »
 • Любимите ни детски герои, превърнати в персонажи от филм на Куентин Тарантино

  Детските филмчета са невинни, смешни и много цветни. Но какво би се случило, ако изглеждаха сякаш са режисирани от Куентин Тарантино? Нека проверим:

  1. Алиса в страната на чудесата

  Прочети повече »
 • 10 изумителни теории за филмите на „Дисни“

  Любимите ни анимации на „Дисни“ се развиват в магически свят, където всеки герой има своя невероятна история, изпълнена с приключения и вълшебства. Но как ще реагирате, ако ви кажем, че тези истории за свързани?

  От години аниматорите на„Дисни“ обичат да включват герои от предишни анимации в новите им филми, но зрителите не се задоволяват само с тези симпатични препратки, те изграждат цели теории, които обвързват героите от различните филми. Днес ще ви представим 10 от най-странните и интересни теории за филмите на „Дисни“ и „Пиксар“. Някои от тях звучат съвсем логично, докато другите са доста невероятни, но не ни пречи да се позабавляваме с безкрайните възможности, които ни предоставя вселената на „Дисни“.

  1. Ариел и Херкулес са роднини
   

  Ако следваме сюжета на тези две анимации, Ариел е дъщеря на крал Тритон,  а Херкулес е син на Зевс. Крал Тритон е син на Посейдон, който пък е брат на Зевс. Тоест Херкулес и Ариел са роднини.

  Прочети повече »
Файловете не се намират на сайта, нито имаме контрол над рекламите!
При нарушаване на авторски права се свържете с нас и съответният линк ще бъде премахнат.