Добре дошли
Вход / Регистрация

Последни новини


 • Задава се римейк на хоръра „Градски легенди“ начело с Колин Минихън

  Хората казват, че човек не може да избяга от данъците и смъртта. Към списъка мислим да добавим и абсолютната мания на Холивуд да рестартира (доизцежда) култови филми и поредици. През последните седмици не спираме да ви съобщаваме за римейци, продължения и телевизионни сериали по култови хорър поредици и днес е ред на поредната доза новини около реанимирането на друг умрял (и може би забравен от доста хора) франчайз.

  Deadline съобщават, че продуцентската компания Screen Gems е дала зелена светлина за разработването на нова глава в поредицата „Градски легенди“ („Urban Legend”). Студиото се цели в социалната медия като котва за сюжета и е наело Колин Минихън („What Keeps You Alive”, It Stains The Sand Red”) да напише и режисира трилъра, който в момента е в процеса на набиране на актьори:

  Прочети повече »
 • Тийзър трейлър и character постери на „Бързи и яростни 9”

   Много накратко, в края на май ни очаква „Бързи и яростни 9”, който, по всичко изглежда, в оригинал се нарича „F9: The Fast Saga“ – заглавие, което би трябвало да сумира всичко, което е необходимо да знаем за предстоящия филм и поредицата като цяло. Прословутото „семейство“, за което Доминик Торето на Вин Дизел не спира да опява, за пореден път ще бъде подложено на изпитание, за което се шегуваме, че или ще ни отведе в космоса, или ще ни предложи брат близнак. Все пак става дума за „сага“…

  Прочети повече »
 • „Смъртоносно оръжие 5“ на Ричард Донър с Мел Гибсън и Дани Глоувър e почти факт

   Само преди две седмици, след над 10-годишно ходене по мъките, на екран най-накрая видяхме „Лоши момчета завинаги“ – дългоочаквания трети филм от поредицата „Лоши момчета“. И ако за Уил Смит и Мартин Лорънс се получиха нещата, защо да не се получат и за оригиналните „лоши момчета“ Мел Гибсън и Дани Глоувър и да ги видим (поне) още веднъж като емблематичните Мартин Ригс и Роджър Мърто в „Смъртоносно оръжие 5“?

  Прочети повече »
 • Super Bowl трейлър на сериала „Hunters“ с Ал Пачино и Логан Лърман

   Очевидно Amazon доста държат и разчитат на новия си сериал „Hunters“ и не спират да го рекламират по маниер на някоя високобюджетна продукция. Вече видяхме цели три трейлъра, а сега получаваме и Super Bowl спот, при това с дължина от една минута – вероятно знаете, че ефирното време на най-гледаното спортно събитие в Щатите струва „майка си и баща си“ и най-често излъчваните спотовете са от порядъка на 30 сек. Но ако и ние разполагахме с Ал Пачино в първата му роля в класически сериал и имахме ресурсите на Amazon, вероятно и ние щяхме да го рекламираме.

  Прочети повече »
 • Матю Маконъхи ще участва в сериала „Redeemer” на Ник Пизолато

   За много неща се водят безкрайни дебати в интернет пространството, но има едно нещо, за което всички са съгласни – че първият сезон на „Истински детектив” („True Detective”) е истински шедьовър. Следващите сезони бяха с различно качество, но първият е практически безупречен в очите и на публиката, и на критиците. Не малка част от този успех се дължи на прекрасното изпълнение на Матю Маконъхи в една от главните роли. За това и толкова се радваме да съобщим, че Маконъхи и създателят на „Истински детектив” Ник Пизолато отново ще работят заедно по телевизионен проект.

  Новият плануван сериал ще бъде дело на FX, нарича се „Redeemer” и е базиран на книгата на Патрик Колман „The Churchgoer”. Историята проследява бивш свещеник, който в момента работи като охранител. Когато започва да разследва изчезването на жена в Тексас, главният герой се натъква на обширна престъпна конспирация, заради която миналото и бъдещето му се сблъскват.

  Прочети повече »
Файловете не се намират на сайта, нито имаме контрол над рекламите!
При нарушаване на авторски права се свържете с нас и съответният линк ще бъде премахнат.