Добре дошли
Вход / Регистрация

Последни новини


 • „Последният мохикан“ на Кари Фукунага и Никол Касел става част от HBO MAX

  Това, че в днешно време сме пренаситени от най-различни филми и сериали прави решението какво бихме и не бихме гледали привидно лесно, но в действителност по-трудно. Пренебрегваме много заглавия без ясна причина или защото са адаптация на нещо, което сме гледали безброй пъти. Но дори най-експлоатираните истории могат да бъдат разказани по интересен начин, ако проектът попадне в правилните ръце. Новината, че се подготвя сериал по романа на Джеймс Фенимор Купър „Последният мохикан“ („The Last of the Mohicans“), която ви съобщихме през април, е лесно да бъде пренебрегната. Но нека да анализираме всичката информация, която имаме до момента.

  Прочети повече »
 • Сам Рейми обмисля нов филм от поредицата „Злите мъртви“

  Ако има едно сигурно нещо касаещо хорър поредиците, то е, че те никога не умират. През последните месеци ви съобщихме за развитието на доста франчайзи от любимия ни жанр и днес не е изключение. Огромни фенове сме на Сам Рейми и „Злите Мъртви“ („Evil Dead”), но откакто приключи третият и последен сезон на сериалът „Аш срещу злите мъртви“ („Ash Vs. Evil Dead”) поредицата изпадна в кома, от която привидно нямаше излизане. Главният герой и любимец на всички – Аш Уилямс – чиято роля се изпълняваше от иконичния Брус Кембъл приключи с въпросния сериал и актьора реши да пенсионира героя си като категорично отказа да развява моторни резачки и да бъде поливан с кофи кръв отново.

  Прочети повече »
 • Тимъти Шаламе ще играе Боб Дилън в биографичен филм на Джеймс Манголд

  Лъскавите биографии за иконични музиканти се затвърждават като много силна и устойчива част от съвременния филмов пейзаж. Не, че винаги не са били, но след като „Бохемска Рапсодия“ и „Рокетмен“ направиха много пари и се конкурират за най-големите награди на индустрията, не е чудно, че студията се оглеждат за още такива проекти. И ето, че един е на хоризонта, за който веднага имаме доста добро предчувствие.

  Прочети повече »
 • Нов трейлър и плакати на „Хищни птици” с Марго Роби и Юън Макгрегър

  Като фенове на комиксовите филми, че сме скептично настроени по принцип към DC-вселената в момента, така е. Че се опитваме винаги да се фокусираме върху надеждата за по-добри попадения, също е така. Няма как да не кажем, че с всеки излизащ рекламен материал, „Хищни птици (И фантастичната еманципация на Харли Куин)“(„Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)“), ни изглежда все по-откачено, все повече като B-movie, но най-вече – все по-забавен и все повече не за изпускане.

  Вижте вторият трейлър, който се фокусира повече върху Харли Куин (Марго Роби) и нейните съзаклятнички, отколкото първия, и ни кажете, че не ви носи усещане за абсолютна радостна анархия:

  Прочети повече »
 • Трейлър на 4-ти сезон на „Фарго” с Крис Рок, Джейсън Шуорцман и Бен Уишоу

  Почакахме-почакахме, но (може би) имаше защо – появи се трейлър, а след няколко месеца ще излезе и цял нов сезон на „Фарго“ („Fargo“) – успешното, провокативно, интригуващо и винаги различно творение на Ноа Хоули. FX вече имат яснота кога искат да предложат на публиката ново пътуване назад във времето, когато „законите” са били диктувани и „спазвани” по различен начин. Неслучайно Америка е прочута като страната с неограничените възможности – в нея всичко може да се случи, а Хоули този път поема към 50-те години на ХХ век и мафиотската война в Канзас Сити.

  Прочети повече »
Файловете не се намират на сайта, нито имаме контрол над рекламите!
При нарушаване на авторски права се свържете с нас и съответният линк ще бъде премахнат.